6 mei draaien wij de trappers rond!
Waarom?

Om SURINAMERS MET EEN LEESBEPERKING te kunnen helpen!
Want ben je slechtziend of blind en woon je in Nederland, dan is er veel lectuur in passende leesvormen beschikbaar en kun je dus (blijven) lezen. In Suriname is dat heel anders! Daar zijn de mogelijkheden om te (blijven) lezen heel erg beperkt. Wij zetten ons ervoor in om dat te verbeteren. Wilt u ons daarbij helpen?

FIETS DAN MEE OF DONEER!

Hoe?

 • Meld u snel aan voor deelname aan deze fietstocht (vanaf Stakenberg Elspeet) en laat u sponsoren. Lees meer onder: Hoe doet u mee?
 • Of doneer (kies CBB als deelnemer) en draag zo bij aan een betere toegang tot lectuur voor Surinamers met een leesbeperking.

Hoe doet u mee?

 1. Registreer u als deelnemer en kies de route die u wil fietsen. Eén inschrijving per huishouden is voldoende. U hoeft nu nog niets te betalen.
  Bij het inschrijven wordt aangegeven dat u een eigen beheerderspagina krijgt. U hoeft met deze pagina verder niets te doen. Dit wordt aangemaakt, zodat donaties op uw naam kunnen worden gedaan.
 2. Bevestiging uw inschrijving (u ontvangt een mail van supp).
 3. Verspreid de doneerlink (die u van supp ontvangt) heel gemakkelijk via bijvoorbeeld mail, Whatsapp of Facebook naar bekenden. Zij kunnen dan doneren voor audio aan Suriname. Het geld dat zij doneren komt op uw naam te staan.
  We hopen dat er uiteindelijk minimaal €50 op naam van elke deelnemer (of: elk huishouden) komt te staan. Dit is echter geen voorwaarde om mee te kunnen fietsen. Wel verwachten we een eigen bijdrage als u geen donaties ontvangt van anderen. We gaan daarbij uit van €15,00 per persoon (of €30,00 per huishouden). Deze eigen bijdrage kunt u via de doneerknop op uw eigen naam doneren.
 4. Via de doneerknop kunt u ook aan uzelf doneren, als u zelf ook nog (extra) geld wil inleggen om deel te nemen aan deze fietstocht. U kunt zelf kiezen hoeveel u betaalt.
 5. 1-2 weken voor deelname aan de fietstocht krijgt u van de CBB een mail met meer informatie.

Vragen? Laat het ons weten via [email protected].

Klik hier voor meer informatie over dit project.

Mogen wij op u rekenen?

Ga naar de inhoud