Werken bij
          

INHOUD VAN DEZE PAGINA

Inlezer (vrijwillig)

Consulent (vrijwillig)

Vacatures

Werken bij de CBB

De CBB is een christelijke organisatie die ervoor zorgt dat mensen met een leesbeperking kunnen blijven lezen. De CBB produceert passende leesvormen als braille, grootletter, digitaal toegankelijke bestanden, reliëf en audio.  Wil jij bijdragen aan ons werk? We zoeken regelmatig nieuwe collega’s. Hieronder vind je onze openstaande (vrijwilligers)vacatures!

Inlezer (vrijwillig)

De CBB produceert vele boeken en tijdschriften in gesproken vorm. Dit prachtige werk doen we met een groot team van toegewijde vrijwilligers, die uiteenlopende boeken in verschillende genres inlezen. Dit kan zowel christelijke als algemene lectuur zijn. Hiervoor maken zij gebruik van 10 professionele opnamestudio’s in Ermelo en 1 in Sneek. Daarnaast zijn er vrijwilligers die thuis lectuur inlezen met behulp van digitale opnameapparatuur.

Heeft u een goede stem en een brede algemene ontwikkeling? Houdt u van boeken en van voorlezen? Leest u makkelijk citaten en (geografische) namen in moderne talen voor? Woont u maximaal 50 kilometer vanaf één van onze studio’s in Ermelo of Sneek? Ga dan nu naar www.testjestem.nl en doe de stemtest of vraag meer informatie aan via onze klantenservice.

Consulent (vrijwillig)

Veel ouderen krijgen moeite met lezen. Daardoor kan hun wereld een stuk kleiner worden. Er zijn veel mogelijkheden om toch te blijven lezen, maar lang niet iedereen weet deze hulp te vinden. Als consulent help je met informatie, voorlichting of (persoonlijke) uitleg. Onze consulenten werken in het land dat wil zeggen dat ze op bezoek gaan bij mensen die dat nodig hebben in hun regio.

Als consulent ga je op bezoek bij ouderen met een leesbeperking. Je geeft ze de informatie die ze nodig hebben om te kunnen blijven lezen, bijvoorbeeld bij het aanmelden en het gebruik maken van apparatuur zoals de Daisyspeler.

Als ambassadeur van onze mooie organisatie geef je informatie en voorlichting in bibliotheken, bij organisaties of zorginstellingen, aan mantelzorgers of je staat op een beurs of informatiemarkt.

Geïnteresseerd? Stuur dan een mail naar [email protected] en maak kennis met onze consulenten.

Vacatures

Er zijn op dit moment geen vacatures bij de CBB.

Skip to content