De CBB lanceert haar Basis Audio Speler (BAS)! Met BAS maken wij de leeswereld (weer) toegankelijk voor iedereen met een leesbeperking. Met deze audiospeler kunnen op een eenvoudige manier boeken, kranten en tijdschriften worden beluisterd. En dat niet alleen: deze speler kan ook gebruikt worden voor het eenvoudig beluisteren van diverse (radio)kanalen! 

BAS is voor iedereen voor wie lezen moeilijk is (geworden). Door zijn eenvoud is BAS uitermate geschikt voor mensen die digitaal niet of minder vaardig zijn. BAS werkt met een kaart met een QR-code. Deze wordt in de speler gestoken en de lectuur op de kaart kan direct worden beluisterd. BAS wordt bediend met enkele duidelijke knoppen. Deze speler moet eenmalig op internet worden aangesloten. Daarbij biedt de CBB ook hulp.

“BAS is een verrijking, want ik kan weer zelfstandig lezen, radio luisteren en het kerkblad beluisteren.’’, was een van de reacties van gebruikers van BAS.

Meer informatie over BAS vindt u in onze speciale nieuwsbrief en in onze flyer.

BAS huren?
BAS is vanaf vandaag te huur voor een prijs van €8,- per maand (eerste twee maanden gratis). Voor mobiel internet geldt een meerprijs (vanaf de eerste maand). Neem contact op met de klantenservice van de CBB voor het huren van BAS.
Telefoon:        0341 56 54 77
E-mail:            [email protected]

Ga naar de inhoud