Spelen is voor kinderen (en volwassenen) een belangrijk onderdeel van het dagelijkse leven. Spelen bevordert de ontwikkeling. Voor kinderen en volwassenen met een visuele beperking is het spelen van spellen echter niet vanzelfsprekend. Als CBB willen we dit jaar onderzoeken of er behoefte is aan het opzetten van een spelotheek voor kinderen en volwassenen met een visuele beperking. Dit is een project waarvoor we subsidie hebben gekregen van de Koninklijke Bibliotheek.

Om de behoefte aan toegankelijke spellen in kaart te kunnen brengen, zoeken we (ouders van) kinderen met een visuele beperking, volwassenen met een visuele beperking en ambulant begeleiders van mensen met een visuele beperking, die een vragenlijst voor ons willen invullen. U kunt zelfs kiezen voor het (gratis!) testen van een toegankelijk spel!

U kunt de vragenlijst direct hieronder invullen. Kent u meer mensen die de vragenlijst zouden willen invullen? Stuurt u dan alstublieft de link naar deze pagina door. Hoe meer mensen de vragenlijst invullen, hoe beter!

Vragenlijst toegankelijke spellen

De vragenlijst is gesloten. Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom toegankelijke spellen? Abonneer u dan op onze nieuwsbrief, door contact op te nemen met onze Klantenservice via telefoon (0341 56 54 77) of mail ([email protected]).  

Ga naar de inhoud