Of het nu gaat om een mooi tijdschrift, een bemoedigende kaart of een bijzonder boek; de CBB heeft veel uitgaven voor en over vrouwen in haar eigen collectie. Speciaal voor moederdag hebben we een selectie gemaakt uit deze producten. U kunt ze vinden in onze webwinkel www.leesbutler.nl en bestellen via onze klantenservice.

Nieuw is het boek ‘101 bemoedigen voor moeders’ waar we speciaal voor de gelegenheid zelf een bemoedigende kaart bij hebben laten maken die je kunt voelen, maar die ook prachtig is om te zien.  Recent is ook het boek Moeskruid, een gids die vrouwen een handreiking wil bieden voor de invulling van stille tijd. Bijzonder is het monumentale naslagwerk ‘1001 vrouwen uit de Nederlandse geschiedenis’. Voor wie tijd heeft, want het boek omvat maar liefst 10 cd’s. Daarnaast hebben we christelijke tijdschriften en speciale voelbare moederdagkaarten.

De collectie van de CBB is het waard genoemd te worden, het is namelijk een heel bijzondere. De collectie bestaat volledig uit christelijke uitgaven die niet bij bibliotheekservice Passend Lezen te verkrijgen zijn. Van tijdschriften en boeken tot Bijbels, liedbundels en wenskaarten. In braille, grootletter, gesproken, reliëf of digitaal. En deze uitgaven zijn echt niet alleen beschikbaar als u blind bent; juist ook mensen die steeds slechter gaan zien zijn van harte welkom voor een gesproken boek of tijdschrift. Onze klantenservice kan u er alles over vertellen, dus neem gerust contact op.

Skip to content