Luisterboeken worden steeds populairder. Steeds meer uitgevers willen daarom hun boeken ook als luisterboek aanbieden. Dit biedt nieuwe kansen voor de CBB. De CBB heeft met verschillende christelijke uitgevers afspraken gemaakt. Een groot aantal boeken van deze uitgevers hebben we ingelezen bij de CBB. De uitgevers kunnen deze audio gebruiken voor verkoop als gewone luisterboeken. Wij maken de boeken in Daisy-formaat toegankelijk voor iedereen met een leesbeperking. Twee vliegen in één klap dus!

We hebben afspraken gemaakt met 5 verschillende christelijke uitgevers. Het gaat om de Ramshoorn, Scholten, Royal Mission, de Banier en de Vuurbaak. Meer dan 40 nieuwe uitgaven voegden we hiermee toe aan de collectie van de CBB. Onze collectie bestaat vooral uit bijzondere uitgaven, zoals Bijbels, Bijbelse dagboeken, liedbundels en vele kranten en tijdschriften. Nu komt daar ook een ruimte collectie leesboeken bij, zowel verdiepend als ontspannend.

Met name door de samenwerking met de uitgeverijen de Banier en de Ramshoorn heeft de CBB ook een groot aantal kinderboeken aan de collectie kunnen toevoegen. Daarmee zetten we belangrijke stappen om ook de jeugd met een visuele beperking meer te kunnen bieden!

De huidige toevoegingen zijn nog maar een begin. We verwachten de collectie steeds verder uit te breiden door meer samenwerkingen. Houd de nieuwsbrief en de Leesbutler dus in de gaten voor nieuwe toevoegingen!

Neem gerust een kijkje op de Leesbutler, of bel met onze klantenservice voor meer informatie.
Voor titels van Scholten, klik hier.
Voor de titels van de Banier, klik hier.
Voor alle titels van de Ramshoorn, klik hier.

Bestellen

Wilt u een uitgave bestellen? Dat kan op drie manieren:

1)      Via de webshop de Leesbutler, te vinden via www.leesbutler.nl.

2)      Door het bedrag van de uitgave die u graag wilt, over te maken op IBAN NL17INGB 0000 5032 41 ten name van de CBB te Ermelo. Vermeld duidelijk uw naam, adres en het artikel of artikelnummer.

3)      Geef uw bestelling telefonisch of via email door.

Wij helpen u graag! U kunt met al uw vragen en wensen bellen met onze Klantenservice, elke werkdag bereikbaar van 8.30 tot 12.15 uur en van 12.45 uur tot 16.30 uur. Bel naar 0341 56 54 77 of mail naar [email protected].

Naar de inhoud springen