Zoals u in onze vorige nieuwsbrief, en wellicht ook op andere plekken, hebt kunnen lezen, is sinds april de Basis Audio Speler (BAS) bij ons te huur! Vooral voor iedereen die digitaal niet of minder vaardig is, is deze speler een uitkomst. U plaatst een kaart in de speler en luistert zo heel eenvoudig uw lectuur. En niet alleen lectuur, ook voor het beluisteren van radiozenders kunt u een afspeelkaart bestellen. Zo kunt u eenvoudig radiozenders, zoals NPO Radio 1, Reformatorische Omroep en plaatselijke radio’s, beluisteren. Ook kunt u gemakkelijk uw kerkdienst volgen met BAS.

Prijzen afspeelkaarten
Voor alle boeken, kranten en tijdschriften geldt dat u, net als voor een Daisy-cd, geen extra prijs betaalt voor de afspeelkaarten. Voor radio’s en andere producten die niet in de collectie van de CBB, Passend Lezen of een andere organisatie zitten, geldt een kleine vergoeding van €2,50.

Wat is er mogelijk?
Alle producten die op een digitale boekenplank gezet kunnen worden, zijn beschikbaar voor BAS. Daarnaast kunt u ook, zoals aangegeven, diverse radiozender, waaronder kerken, met BAS beluisteren. Wilt u weten of een (ander) product op een afspeelkaart kan worden gezet? Er is veel mogelijk! Informeer er naar bij onze klantenservice.

Contact
U kunt contact met onze klantenservice opnemen via telefoonnummer 0341 56 54 77 of e-mail [email protected].

Ga naar de inhoud