Stemtest bij de CBB

Hieronder vindt u de tekst om in te spreken voor de stemtest. Print de tekst uit en bereid hem eventueel voor. Lees hem voor zoals u denkt dat het zou moeten klinken. En ... heb vooral veel plezier!

Download hier de tekst voor de stemtest

Het apparaat waarmee u deze pagina bezoek wordt niet ondersteund in de online stemtest. U kunt de stemtest wel uitvoeren bij de CBB in Ermelo. Vul het onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op. Heeft u nog vragen of wilt u contact met ons opnemen dan kan dat via onderstaande gegevens:

Paul Krugerweg 39
3851 ZH Ermelo

telefoon: 0341-56 54 73
e-mail: testjestem@cbb.nl

Doe hier de stemtest

Hieronder vindt u de tekst om in te spreken voor de online stemtest. Print de tekst uit en bereid hem eventueel voor. Lees hem voor zoals u denkt dat het zou moeten klinken. En ... heb vooral veel plezier!

Download hier de tekst voor de online stemtest

Bent u er klaar voor? Druk dan op de groene knop met de tekst "Klik hier om de opname te starten" om de tekst in te spreken. U hebt hier een desktop, laptop, tablet of telefoon met een (ingebouwde) microfoon voor nodig. Zorg dat een externe microfoon goed is aangesloten. Het kan zijn dat uw browser om toegang tot uw microfoon vraagt. Klik dan op ‘toestaan’


Opnemen van uw online stemtest

Het opnemen van deze stemtest duurt ongeveer 3 tot 6 minuten.

Op dit moment wordt er opgenomen

Klik hier om de opname te starten Klik hier om de opname te stoppen

Uw opname


  Persoonlijke gegevens

  Algemeen

  Voor de toewijzing van boeken of tijdschriften zijn onderstaande vragen van belang.

  Overig


  Privacy statement CBB

  Bekijk hier het privacy statement van de CBB.


  Het formulier compleet gevuld?

  Heeft u de stemtest uitgevoerd en is het formulier compleet ingevuld? Klik dan op onderstaande knop om het formulier te verzenden. Het verzenden kan enige tijd in in beslag nemen. Sluit de pagina pas nadat u het bericht heeft ontvangen dat alle gegevens zijn verzonden naar de CBB.

  Klik hier om de stemtest te versturen


  Uw stemtest wordt verzonden.

  De stemtest wordt nu verzonden naar de server van de CBB. Dit kan enkele minuten tot uren in beslag nemen. Sluit deze pagina a.u.b. NIET. Als uw stemtest verzonden is krijgt u hiervan bericht en kan deze pagina gesloten worden.
  0 % verzonden
  Uw gegevens worden verzonden.

  Uw gegevens worden nu verzonden naar de server van de CBB. Een moment geduld a.u.b.
  Uw gegevens worden klaargezet.

  Een moment geduld a.u.b.