Stemtest bij de CBB

Hieronder vindt je de tekst om in te spreken voor de stemtest. Print de tekst uit en bereid hem eventueel voor. Lees hem voor zoals je denkt dat het zou moeten klinken. En ... heb vooral veel plezier!

Download hier de tekst voor de stemtest

Het apparaat waarmee je deze pagina bezoekt wordt niet ondersteund in de online stemtest. Je kunt de stemtest wel uitvoeren bij de CBB in Ermelo. Vul het onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op. Heb je nog vragen of wilt je contact met ons opnemen dan kan dat via onderstaande gegevens:

Paul Krugerweg 39
3851 ZH Ermelo

telefoon: 0341-56 54 73
e-mail: [email protected]

Doe hier de stemtest

Hieronder vindt je de tekst om in te spreken voor de online stemtest. Print de tekst uit en bereid hem eventueel voor. Lees hem voor zoals je denkt dat het zou moeten klinken. En ... heb vooral veel plezier!

Download hier de tekst voor de online stemtest

Ben je er klaar voor? Neem dan je tekst op via de je desktop, laptop, tablet of telefoon met een (ingebouwde) microfoon. Het opnemen duurt ongeveer 3 tot 6 minuten.

Jouw opname


  Persoonlijke gegevens

  Algemeen

  Voor de toewijzing van boeken of tijdschriften zijn onderstaande vragen van belang.

  Overig


  Privacy statement CBB

  Bekijk hier het privacy statement van de CBB.


  Het formulier compleet gevuld?

  Heb je de stemtest uitgevoerd en gemaild? Heb je het formulier compleet ingevuld? Klik dan op onderstaande knop om het formulier te verzenden. Sluit de pagina pas als je het bericht hebt ontvangen dat alle gegevens zijn verzonden naar de CBB.

  Klik hier om de stemtest te versturen


  Jouw stemtest wordt verzonden.

  De stemtest wordt nu verzonden naar de server van de CBB. Dit kan enkele minuten tot uren in beslag nemen. Sluit deze pagina a.u.b. NIET. Als jouw stemtest verzonden is krijg je hiervan bericht en kan deze pagina gesloten worden.
  0 % verzonden
  Jouw gegevens worden verzonden.

  Jouw gegevens worden nu verzonden naar de server van de CBB. Een moment geduld a.u.b.
  Jouw gegevens worden klaargezet.

  Een moment geduld a.u.b.