Illustratieve afbeelding met cd-rom, grote letters en braille tekst.
Logo ANBI; Algemeen Nut Beogende Instelling

Blijven lezen met een leesbeperking!

Christelijke lectuur in gesproken vorm, in grootletter en in braille


Gespecialiseerd in passende leesvormen

Door een goede aandacht voor informatie in passende leesvormen bereikt u de groeiende groep mensen die lectuur in gewone druk niet of niet meer kan lezen. De medewerkers van de CBB, Christelijke Bibliotheek voor Blinden en Slechtzienden, zijn specialisten als het gaat om het geschreven woord om te zetten in passende leesvormen.

Wij bieden een groot assortiment van lectuur in gesproken vorm, in grootletter, in braille en digitaal. Onze kennis en ervaring zetten we ook in voor bedrijven, verenigingen, overheden en andere organisaties die hun klanten, relaties, werknemers en burgers met een leesbeperking op een klantvriendelijke wijze van dienst willen zijn.

Professioneel en efficiënt

De CBB zet folders, brochures, jaarverslagen, nieuwsbrieven maar ook vergaderstukken efficiënt en professioneel om naar een passende leesvorm naar keuze (braille, grootletter, gesproken, digitaal). Dat doen we voor een groeiend aantal bedrijven. Deze onderscheiden zich in klantvriendelijkheid en effectieve communicatie naar alle doelgroepen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van braille? Vraag dan op www.braille.nl onze portfolio met brailleproducten aan.

 

Subpagina's: