Illustratieve afbeelding met cd-rom, grote letters en braille tekst.
Logo ANBI; Algemeen Nut Beogende Instelling

Blijven lezen met een leesbeperking!

Christelijke lectuur in gesproken vorm, in grootletter en in braille


Onzichtbaar voor uw doelgroep...

De CBB: uw partner voor communicatie in passende leesvormen

Voor kerkelijke gemeenten, verenigingen, organisaties, bedrijven en overheden is het van groot belang om hun gemeenteleden, klanten, leden, relaties, werknemers en burgers zo goed mogelijk te informeren.

Met uw kerkblad, website, folders, brochures, verenigingsblad, bijsluiters, etc. bereikt u uw doelgroep op efficiënte wijze. Op voorwaarde echter, dat ze uw informatie kunnen lezen! En dat is lang niet altijd vanzelfsprekend. Wellicht bent u voor een belangrijk deel van uw doelgroep onzichtbaar!

Bij de CBB kunt u uw informatie om laten zetten in een passende leesvorm voor mensen die niet of niet meer op de gebruikelijke manier kunnen lezen!

Ook kunt u uiteraard als particulier informatie voor uzelf of uw familie, vriend of kennis laten omzetten. Als u een brief, document, boek of tijdschrift hebt en u wilt het eenmalig of vaker laten omzetten, neem dan gerust contact op.

Klik voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte in de rechterkolom op 'Contact'. Of ga naar onze nieuwe website www.braille.nl, waar u meer informatie kunt vinden over braille en verschillende toepassingen daarvan.

Subpagina's: