Illustratieve afbeelding met cd-rom, grote letters en braille tekst.
Logo ANBI; Algemeen Nut Beogende Instelling

Blijven lezen met een leesbeperking!

Christelijke lectuur in gesproken vorm, in grootletter en in braille


Catalogus 'Lectuur in passende leesvormen'

In de gratis catalogus 'Lectuur in passende leesvormen' staan alle uitgaven vermeld die de CBB produceert in passende leesvormen voor haar collectie christelijke lectuur:

  • kranten en tijdschriften
  • bijbelse dagboeken
  • de verschillende vertalingen van de Bijbel
  • psalmboeken en liedbundels
  • overige christelijke lectuur
  • braille-grootletterkalender, braille zakkalender en braille-bureau-agenda.

De catalogus is beschikbaar in braille, in grootletter en in gesproken vorm op daisy cd-rom en via streaming. U kunt de catalogus in van deze leesvormen gratis aanvragen bij de CBB door te bellen naar 0341-56 54 77 of te mailen naar klantenservice@cbb.nl. Door hier te klikken kunt u de catalogus als PDF downloaden.

U kunt de collectie van de CBB ook doorzoeken op het nieuwe gezamenlijke platform van Dedicon en de CBB: De Leesbutler. Hier vindt u meer dan 300 titels in passende leesvormen. De Leesbutler staat graag voor u klaar!

Privacy Statement
Wij nemen uw privacy zeer serieus. Uw persoonsgegevens zijn daarom adequaat beveiligd en beschermd tegen ongeautoriseerd gebruik, ongeautoriseerde toegang, wijziging en onrechtmatige vernietiging.
Voor ons Privacy Statement verwijzen wij u naar de homepage. Door te klikken op de link kunt u ons Privacy Statement inzien en downloaden.