De CBB bestaat 110 jaar! Om dat te vieren hebben we een speciale lezersactie. 

Op deze site leest u meer over ons ontstaan en onze geschiedenis. De CBB van tegenwoordig is geen bibliotheek meer, maar een innovatieve organisatie met heel veel mogelijkheden om leesbeperkingen te laten vervagen. We zijn er ook niet meer alleen voor blinden en slechtzienden. We zijn er voor iedereen met een leesbeperking. Onze missie is gelijk gebleven: iedereen moet kunnen blijven lezen; in binnen- en buitenland.

Directeur Gerard Cornet vertelt er graag over: “De mogelijkheden om te kunnen blijven lezen zijn tegenwoordig zo groot dat we dit graag willen delen. En we ontwikkelen door, want zowel op digitaal als printgebied gaan we nog meer stappen zetten en technieken combineren. Met name voor organisaties liggen er nog veel kansen om te werken aan toegankelijke informatie. Daar kunnen wij op allerlei manieren bij helpen.”

Actie: gratis voelbare wenskaart

Speciaal voor onze lezers hebben we een actie om ons 110-jarig bestaan te vieren. Wie in de periode van 21 februari tot en met 21 maart 2022 iets bestelt uit de CBB-collectie ter waarde van minimaal 15 euro, ontvangt gratis een bijzondere voelbare wenskaart ter waarde van €3,95. Op deze kaart staat in tekst en braille Hoera! en een voelbare afbeelding van een ballon, een vlag en een feestmuts. De kaart is te gebruiken voor alle feestelijke gelegenheden die een hoera verdienen.

Kijk op www.leesbutler.nl voor onze collectie of bel met onze klantenservice als u meer wilt weten: [email protected] en 0341 565 477.

Ga naar de inhoud