Levering van Braillebijbels in Mexico

Recent hebben wij als CBB 60 Braillebijbels verzonden naar Mexico. Dit hebben we kunnen doen mede dankzij donaties en giften. Hiervoor zijn we onze donateurs erg dankbaar. Deze Braillebijbels hebben het leven van veel blinde en slechtziende mensen in Mexico positief beïnvloed.

Verhalen van de ontvangers:

Oscar Guzmán: Oscar is muziekleraar en predikant in zijn kerk. Hij vertelt: “Met mijn nieuwe Braillebijbel kan ik meer leren over Jezus en deelnemen aan de lezingen vanaf het altaar. Ik wil de Bijbel thuis bestuderen en delen met andere blinden.

Suleima Estrada: Suleima is niet christelijk, maar bezoekt een groep waar de Bijbel wordt onderwezen. Doordat ze een ziekte heeft zal ze blind worden. Ze zegt: “Ik wil God beter leren kennen en ontdekken wat Zijn plannen voor mij zijn.”

Iván Hernández: Iván is sinds zijn vierde jaar blind en kent braille sinds zijn zevende. Hij deelt zijn verhaal: “Mijn vader bracht me dichter bij God toen ik epileptische aanvallen had. God kennen was een zegen voor mij want Hij heeft me geholpen en gesteund toen ik het moeilijk had. Ik heb al vijf jaar geen aanvallen meer gehad. Mijn grootste wens was een Bijbel in braille om meer te leren en te delen met anderen.”

Sergio Prado: Sergio verloor zijn zicht 15 jaar geleden door diabetes. Hij leidt een studiegroep en vertelt: “Ik zal de Bijbel delen met andere blinden die het gevoel in hun vingers zijn kwijtgeraakt en niet zelf kunnen lezen.”

Daniel Saúl Ponce: Daniel heeft lang gebeden voor een Braillebijbel. Hij zegt: “Een van mijn passies is de Bijbel onderzoeken en de boodschap van Jezus Christus delen met andere mensen. Ik ga de straat op om te evangeliseren en nodig mensen uit naar mijn kerk om hen te vertellen over het Woord van God.”

Draagt u bij aan de productie van meer Braillebijbels?

Er zijn veel blinden en slechtzienden in Mexico en er zijn nog steeds meer Braillebijbels nodig. Als CBB zien we hierin een taak om meer Braillebijbels te produceren. Maar de productie van Braillebijbels is duur. De gestegen kosten van papier werken daarin niet mee. Om dit werk te kunnen (blijven) doen zijn we afhankelijk van giften en donaties. Draagt u ook bij? Wordt donateur, of steun ons met een eenmalige gift!

Ga naar de inhoud