Johan gaat na 44 jaar met pensioen!

In 1978 kwam Johan Fikkert uit Harderwijk bij CBB werken als  onderhoudsmedewerker. CBB was toen een bibliotheek voor blinden en slechtzienden. De afgelopen jaren heeft CBB zich ontwikkeld tot een organisatie waar lectuur en informatie op allerlei innovatieve manieren toegankelijk wordt gemaakt voor mensen een leesbeperking.

In 44 jaar heeft Johan de ontwikkelingen bij CBB van dichtbij meegemaakt. Hij begon als onderhoudsmedewerker en onderhield de braille- en opnameapparatuur. Jaren later werd hij opnametechnicus en begeleidde hij de vele vrijwilligers bij het inleeswerk van gesproken boeken, kranten en tijdschriften in de professionele opnamestudio’s van CBB.

Johan gaat nu met pensioen. Hij kijkt met heel veel plezier terug op zijn periode bij CBB. Hij zag de ruim 200 vrijwilligers ook als zijn collega’s.

Vrijdag 7 oktober was zijn laatste werkdag bij CBB. De vele vrijwilligers en de collega’s hebben die dag afscheid genomen van Johan. Gerard Cornet, directeur, bedankte Johan voor zijn betrokkenheid en zijn professionele inzet 44 jaar lang. Hij wenste hem vele mooie pensioenjaren toe.

Skip to content