Illustratieve afbeelding met cd-rom, grote letters en braille tekst.
Logo ANBI; Algemeen Nut Beogende Instelling

Blijven lezen met een leesbeperking!

Christelijke lectuur in gesproken vorm, in grootletter en in braille


Bijbelse dagboeken


De CBB heeft de onderstaande Bijbelse dagboeken beschikbaar in een passende leesvorm voor iedereen met een leesbeperking. Als u klikt op een uitgave dan krijgt u meer informatie over het dagboek, de prijs en de leesvorm waarin het dagboek beschikbaar is.
Bestellen

Voor het bestellen van een Bijbels dagboek kunt u het betreffende bedrag overmaken op ING rekening IBAN: NL 17 INGB 0000 5032 41 t.n.v. CBB. Vermeld duidelijk uw naam en adres, de titel van de uitgave en de leesvorm die u wenst. Uw bestelling wordt dan zo spoedig mogelijk zonder extra portikosten bij u thuis bezorgd.

Catalogus

In de gratis catalogus 'Lectuur in passende leesvormen' staan alle uitgaven vermeld die de CBB in passende leesvormen beschikbaar stelt. U kunt de catalogus downloaden door bovenaan deze pagina te klikken op 'Catalogus' en u kunt de catalogus ook gratis aanvragen door te bellen naar 0341-56 54 77 of te mailen naar klantenservice@cbb.nl De catalogus is beschikbaar in braille, in grootletter en in gesproken vorm en is ook te beluisteren via streaming.